Japaneksperten

Reisegarantifondet

Del på Facebook

Tlf 22 11 21 56
post@japaneksperten.no

Badeferie i Okinawa

Dersom du allerede har skaffet flybillett til Japan, men ønsker å kombinere turen i Tokyo med badeferie i Okinawa, kan vi tilby følgende tillegspakke:

Pris: fra 10.800,-

Ta kontakt for mer informasjon.

Prisen inkluderer:

 

Shark

Program:

Dag 1: Fly fra Haneda Tokyo International Airport til Naha Okinawa Airport. Privat transport fra flyplassen til hotellet er inkludert. Innsjekking på Rizzan Sea Park Hotel.

Dag 2-3: Dagene fri til disposisjon. Nyt tiden ved bassenget eller i sjøen, med de vannaktivitetene hotellet tilbyr. Leiebil er også lett å skaffe. Det er enkelt å finne frem utenfor Naha by, gode veier og godt skiltet. Husk venstrekjøring! Det kreves internasjonalt førerkort, som må skaffes før avreise.
Med leiebil er det lett å ta seg frem til Okinawas berømte akvarium. Det er et nytt og flott anlegg som viser en fantastisk samling av tropiske fiskearter og planteliv i et tilnærmet ekte miljø. Hvalhaiene er flotte å se! I tillegg er det delfinshow og spesielle opplegg i forbindelse med fòring av fiskene.

Dag 4: Buss eller taxi på egen hånd til Naha city. Innsjekking på Royal Orion Hotel. Shuri Castle anbefales. Shuri Castle er på UNESCOs liste over verdensarv. Hovedgata, Kokusai dori er ca. 10 min. unna med Taxi (koster ca. 50 norske kroner).

Dag 5: Forlate Okinawa til Haneda eller Narita Airport. Overnatting på flyplasshotell.

Mot tillegg i prisen kan standarden på hotellene oppgraderes.

For bestilling eller spørsmål: ta kontakt på telefon eller e-post.